Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Professionel fotografi handler ikke kun om at tage et billede.

Det handler om at forstå hvad DU eller din virksomhed virkelig behøver , og så hjælpe dig med at række ud til dine kunder visuelt på den mest positive måde.

Min fornemmeste opgave er at få dit firma eller produkt til at fremstå smukt og unikt på den måde der passer ind i dit univers.

Du er altid velkommen til at ringe til mig for yderligere information.

Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken

Min hovedopgave

Fotografi

Med mere en 10 år på bagen, og flere internationale awards og publikationer, har jeg opbygget en sans for visuelt at se hvad der virker i et billede, og skære ind til benet så det rammer dine kunder.

Sammen sætter vi os ned og gennemgår dit projekt, og her byder jeg ind med min erfaring og ekspertise om hvad der virkelig betyder noget, for at du visuelt lykkedes med dit projekt.

Her har jeg udført opgaver

Interesseret i at høre mere om de løsninger jeg tilbyder?

Udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet

Få mere information

produktfotograf fotograf haslev portrætfotograf advertising reklamefotograf reklame business arkitektur headshoot produktfotograf fotograf haslev portrætfotograf advertising reklamefotograf reklame business arkitektur headshoot Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken

Presse og events

Skal du række ud til pressen, hvad enten det handler om et stort event eller pressebilleder

hjælper jeg dig med at få de helt rigtige billeder der får dit firma eller produkt til at fremstå unikt.

Som medlem af det internationale fotomagasin CamerapixoPress.com kommer jeg rundt om i ind og udland og laver pressefotos til medier og virksomheder.

Bland andet har jeg deltaget i:

Dansk Melodi Grandprix 2020 "Royal Arena"

Vild Med Dans Knækker Cancer 2018/2019 "Det Kongelige Teater"

Tv2 Vild Med Dans

Postnord Danmark Rundt 2018

Hele Danmark fejre Kronprinsen " Royal Arena"

X-Factor live shows 2017/2018

Telenor Copenhagen Marathon 2018

Copenhell 2018

Dansk melodi Grandprix 2018

Danmarksindsamlingen 2017

 

Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken Porsche, fotograf, haslev, københavn, sjælland, produktfotograf, reklamefotograf, packshot, Amalienborg, marmorkirken